NYHED:

LÆG DINE ØNSKER PÅ ØNSKELISTEN OG SEND EN TIL GLAD GIVER 


OM OS

Glo Skin Beauty

Et fundament for transformation

At leve på til løftet om at formidle og skabe sund, smuk hud er, hvad der driver os hver dag hos Glo Skin Beauty. Vores innovative hudpleje og nærende mineral makeup  arbejder sammen problemfrit for at sikre dig dit autentiske bedste. Uanset om du begynder med vores hudpleje eller makeup kollektion - vil du opleve effekten af ​​vores unikke formler og de deraf kommende hudplejeforandringer. Hos Glo Skin Beauty mener vi, at makeup er en forlængelse af hudpleje, og når de matches, er vores hudpleje- og makeupløsninger mest kraftfulde. Det er netop det, der inspirerede til det nye Glo Skin Beauty - Det fulde spektrum af hudpleje og makeup

Din hud er lige så unik som din personlige skønhed. Glo Skin Beauty tilbyder en fuldt integreret linje, der starter med din rens og slutter med din læbestift. Dokumenteret og udviklet med innovative, aktive ingredienser og nærende mineraler. Vores professionelle produkter supplerer vores detailprodukter problemfrit og leverer din personlige recept til sund og smuk hud. Hudpleje og makeup fagfolk i hele verden bruger Glo Skin Beauty til at levere på løftet om fejlfri hud og give deres kunder en sikker skønhed.

På Glo ser vi makeup som en forlængelse af hudpleje. Vi forstår, hvordan aktive ingredienser i korrekte koncentrationer leverer hudtransformation. Og det, der ikke findes i vores formler, er lige så vigtigt som det der er. Vi er lidenskabelige med at levere produkter, der får dig til at se og føle dit autentiske bedste.

Vores innovative hudplejeformler er designet til at balancere din hudtype og sammen med specialbehandling kombineret med produkter til anvendelse hjemme,  til at tackle din huds udfordringer - virkelig personlig hudpleje løsninger. Sammen med din optimale hudpleje rutine identificeret, tilbyder vi den fineste mineral makeup  for at sikre en sund, strålende hud. Man kan sige, at vi dækker alle baserne. Bogstaveligt talt. Vores prisbelønnede, hudplejende, mineral makeupformuleringer forbedrer og beskytter selv den mest følsomme hud. Med en bred vifte af formel og finish muligheder og et enestående farve galleri for at fremme ethvert skønheds-ideal, leverer Glo Skin Beauty tilpasset hudpleje perfektion.

Hudpleje:

 

 

 

 

 

Glo Skin Beauty leverer professionelle behandlinger kombineret med produkter til anvendelse hjemme, for at skabe  transformative resultater for hudplejeprofessionelle og deres kunder. Forsket og udviklet med innovative, aktive ingredienser,  supplerer vores professionelle detailprodukter behandlinger og leverer din personlige recept til sund og smuk hud.

Personlige hudpleje løsninger.

 


Vores innovative hudplejeformler er designet til at balancere hudtype og kombineret med behandlingsprodukter til at målrette og løse hudproblemer - virkelig tilpassede hudløsninger.

Designet til resultater

Professionelle behandlinger kombineret med homecare produkter leverer transformative resultater.

Udnytte det bedste af videnskab og natur

Kombination af plantederivater med komplementære styrende, reparative, næringsstoffer og antioxidante ingredienser skaber en kaskade af aktiver, der arbejder i harmoni for at levere på løftet om sund, ungdommelig hud.

Koncentrerede aktive ingredienser

Ved hjælp af innovativ teknologi og avanceret forskning er vores formler designet med kraftige koncentrationer af aktive ingredienser til klinisk omdannelse af huden.
Parabene fri

 

 

 

 

 
 
Makeup:

Vores prisbelønnede, hudplejende, mineral makeupformuleringer forbedrer og beskytter selv den mest følsomme hud. Med en bred vifte af formel og finish muligheder og en enestående farve palette, leverer Glo Skin Beauty tilpasset hudpleje perfektion.
Dække der holder!

Vi bruger kun fine mineraler i en tredobbeltmalet proces for at sikre, at hver applikation giver en jævn, kontinuerlig dækning, der varer.
Kraftig antioxidant blanding

Glo Skin Beauty makeup baser indeholder en kraftfuld blanding af vitaminer A, C, E og Green Tea Extract til nærende antioxidant beskyttelse.
Talkum fri!

Alle Glo Skin Beauty produkter er talkumfrie, hvilket giver silkeagtig og jævn dækning, der forbedrer hudens skønhed frem for at understrege mangler.
Rig farvepalette.

Vores fantastiske farveudvalg er designet til at fejre individualitet. Fra knapt der til smukt fed, er enhver nærende skygge infunderet med en sund følelse af leg.
Cruelty free

Glo Skin Beauty produkter testes aldrig på dyr, og vores prisvindende mineral makeup linje er PETA godkendt.

TILMELD MIG NYHEDSBREV

 - OG MODTAG INFO OM NYHEDER, TILBUD MV