NYHED:

LÆG DINE ØNSKER PÅ ØNSKELISTEN OG SEND EN TIL GLAD GIVER 


PETA Godkendt

 


Verden af ​​grusomhedsfri makeup kan være svært at navigere, så her hos Glo Skin Beauty ønskede vi at nedbryde vores holdning til dyreforsøg for at gøre det nemt for dig! Lang historie kort, Glo Skin Beauty tester ikke på dyr.
Skønheden i Glo Skin Beauty er grusomhedsløs

Hvert produkt i mineral makeup line er talk-fri, paraben-fri og du gættede det, grusomhed! Glo CEO, Jerry Wenker siger, "Glo er forpligtet til ansvarlig adfærd, der holder tro mod de højeste værdier og etiske standarder i alt, hvad vi gør."
Ingen dyreforsøg

Glo Skin Beauty lover aldrig at teste produkter på dyr, tillade andre at teste på dyr på deres vegne, bruge råvarer, der testes på dyr eller komme ind på forretningsmarkeder som Kina, der kræver dyreforsøg ved at tilslutte sig PETA's Beauty Without Bunnies Program.

Kina kræver internationale mærker, der sælger kosmetik på deres marked for at teste produkter på dyr, uanset hvor kosmetik blev fremstillet. Kosmetik fremstillet i Kina, der sælges i USA, er ikke underlagt de samme krav. I USA er disse typer af tests ikke påkrævet ved lov.
Skønhed uden kaniner

Et program designet til medfølende shoppere har Beauty Without Bunnies til formål at forbinde forbrugere med grusomhedstunge mærker. Den ultimative ressource for samvittighedsfulde kunder, PETA's Beauty Without Bunnies Program, gør det nemt for forbrugerne at lære, hvilke virksomheder og produkter der er grueligtilgængelige.

"Vores politik for virksomhedernes sociale ansvar overskrider dem, der er direkte ansat af Glo, gennem vores forsyningskæde for at validere værdierne og standarderne for vore sælgerpartnere", siger Wenker. "Vores PETA Cruelty-Free præstation for Glo Skin Beauty afspejler dette engagement for at holde os til en højere standard."
 
 
 
 

TILMELD MIG NYHEDSBREV

 - OG MODTAG INFO OM NYHEDER, TILBUD MV